OMG

Min mamma ringde mig förut och berättade att hon hade köpt den nya Sony Ericsson xperia x10 mini pro :D Har velat ha den enda sedan min älskling köpte sin. Men det som gör mig ledsen är att jag inte kan få se den förän imorgon. (Är i partille lix)

Det är abonemang vilket menas med att jag får nytt nummer! Sen är det jag som betalar mobilen varje månad :)


Älska..



Klackar med platå
Skorna blir för det första snyggare, det är lättare att gå i dom och klackarna blir dessutom högre ;)

Ebbas 12 centimetare

Hemma hos Ebba

De senaste dagarna har jag tagit det lugnt, jobbat och varit med älskling, Dennis och Frida. Nu sitter jag hemma hos min barndomsvän Ebba. Vi har nyss ätit en fin middag med hennes familj, grillad fisk och potatis. Grymt gott :)





Hemma hos Raji

Sitter i hennes solstol nu och steker, så himla härligt med lite frihet från jobbet känner jag. Mamma håller på och kollar på miniresor, vi ska nog dra till Danmark eller något sånt för jag sa att jag inte pallar vara hemma i Sverige längre.. Snällt eller hur? ♥

Vi har nyss haft vattenkrig med hennes lillebror ;)







Nu ska vi dra och möta Mattias, han ska som sagt dra iväg och plugga i USA ett år snart.. :(

Tack

Jag är så glad över att jag har så underbara vänner. Ska möta Raji snart nere vid min hållplats, så ska vi gå hem till henne och bara chilla. Känner att jag behöver det nu. Tack för att du finns gumman..



...

Just nu vill jag bara försvinna så vi hörs imorgon, det blir sovmorgon för min del puss

Planer för imorgon
* Träffa Raji & hjälpa henne passa sin lillebror
* Gymma (om jag orkar) med Pedersen




Tisdag

Kom precis hem, ska ta något att äta nu innan jag dör

Här kommer bilderna från idag :)





Där var bilderna från "modevisningen". Testade lite skeva plagg :)

















Vi stack och bada efter jobbet vid Eriksberg. Jag, Anna och Andreas. Förlåt att jag putta i dig Anna (a)






Hemma igen..

Var iväg och gymmade efter jobbet, körde 1h rikitgt hårt med Pedersen :) Så nu är jag helt slut, gissa vad jag gör?


Jag & Anna - (Vilken bild)





I miss you..

Senaste gången jag var hos min pappa, jag var där med min bästaste vän Majlin och det är snart 1 år sedan nu. Saknar honom bara mer och mer för varje dag som går, hoppas vi ses innan sommaren är slut.. 












Hemma från gymmet

Jag vaknade upp bredvid Emmy imorse och vi beslutade oss för att dra till gymmet, vilket var riktigt härligt..

Sitter hemma nu och har nyss fixat lite inställningar med kameran, fick för mig att möblera om (gav upp när jag såg att mina högtalare satt fast på väggen). Så nu sitter jag här och kollar på ****** **** :)


Emmy är cool


Döda & nyduschade



Hemma från stan

Igår var jag hemma hos Älsklingen hela dagen tillsammans med Frida och Dennis. Vi hade det jätte mysigt, lagade mat och lite sånt. Idag har jag varit med Emmy och lite andra folk. Vi mötte Josefine i stan, gick runt lite & pratade men tröttnade snabbt på det så vi drog oss hem.

Nu sitter jag hemma med Emmy som ska sova här inatt, men hon är fullt upptagen med att prata med min mamma så jag passar på att kolla lite G.G (a)


Clownen som gick runt i stan, möhippa?


Emmy och min kära mamma

Dagens outfit:


Linne GinaTricot, Shorts GinaTricot

Idéer

Börjat få idéer när det gäller att börja sy mina egna kläder, jag vet dock inte om jag har fritiden för det men kan ge det ett försök.. :)





Mys med Victoria

Ätit chokladpudding med Victoria nu efter jobbet, riktigt gott!

Nu ska vi tillbaka till GossipGirl så hörs senare




Gothia Cup

Sitter hemma hos mig med Victoria, var på saltholmen förut med Tuva & Rasmus efter mitt jobb. På vägen dit satt det 2 personer, den ena höll på och sjöng: - Alla heter Glenn i Göteborg och slog på sin j*vla flaska. Hon höll på med det i 10 min tills jag hörde henne RAPA as högt. Många gånger, usch var finns skammen i kroppen..

På vägen hem blev bussen proppad med massa från Gothia. Det är väl kul på ett sätt men man får f*n huvudvärk av alla dialekter överallt :P

Nu ska vi ta oss ett bad och ta det lugnt, har en jobbdag imorgon också♥

Gammal fjortbild på oss


I'm happy

Första dagen jag plattat mitt hår på jätte länge, brukar alltid ha mitt naturliga lockiga hår men kände för att platta det när jag kom hem. Visade sig att mitt hår har växt och blivit längre.. (a)



Tisdag

Vanlig & jobbig dag på jobbet men alltid lika kul med Anna. På den andra rasten satte vi oss i solen på Järntorget. Till slut kom det fram 2 norska killar och började prata med oss & ville att vi skulle vara med på kort med dom. Jag höll mig vid sidan och tog en bild på dom & Anna. Det var riktigt kul när Anna pratade med dom för enligt henne så fattade hon knappt någonting av vad dom sa :P

Vi fick ett jävligt gott skratt efter kan jag lova. Efter jobbet innan jag stack hem hälsade jag på min älskling en snabbis & vi tog bussen hem tillsammans :)





Barnet med regnkläder som gärna ville bada i fontänen


Dom trodde det var riktig sommar ha-ha


Done

Nu sitter jag här och kollar på G.G igen.. Kan nog inte sluta

Blev färdig med städningen förut, hände också upp mina väskor & fixade med det :)
Är inte helt färdig med mitt rum, men är på väg
Nu ska jag sova, Natti :*


Man ska aldrig

låna ut sin kamera till sin lillasyster... Hon är 6 år och tjatar om att låna min kamera, filma & för att ta bilder. Hon är lite rolig hon :) Medan jag gick runt och städade mitt rum så gick hon och tog bilder.

Några av bilderna hon tog










Wiiehhoo

Nu sitter jag hemma, helt död. Har varit en lång dag på jobbet.

Kommer ni ihåg mobilen som jag gjorde sönder där batteriet svällde upp? Har fått tillbaka den nu helt bra & fin. Har massor med nummer kvar på den :D Så min dag är gjord.

Igår satt jag hemma hos Älskling & Dennis, dom har precis flyttat så vi satt och chillade till GuitarHero :)

(Förlåt för uppdateringen men har varit så trött sen jag började jobba..)


Fyfan

Kollade på Hostel 1 & 2 med Clara nyss. Jag säger bara, usch. 

Nu måste jag kolla på något som skrämmer mig.. Gossip Girl kanske?




Jag älskar dig

Det finns en person som kan få mitt hjärta att stanna när han kollar på mig och jag är så glad att jag har honom hos mig. Det finns ingen som dig älskling.. ♥



Hemma hos Clarris

Sitter fortfarande hemma hos Clara, vi har nyss ätit middag med hennes familj. När vi vaknade satte vi oss och kollade på film, den nya Wallander och åt frukost samtidigt. Sen tog vi moppen ner till sjön, satt där och chillade och badade lite :)













Äntligen fredag

Nu sitter jag hemma hos Clara efter en lång dag. Är riktigt härligt att ha helg nu :) Hon kom till mitt jobb och till slut så stack vi hem till henne :) Vi har suttit vid sjön med hennes bästa killkompis Robin och rökt vattenpipa & grillat. Det har varit en chill kväll, har dock åkt runt i några timmar på hennes moppe som jag körde ;) Hon har en moppe, men hon kan inte köra den haha :D

Nu ska vi se på skräckis, pusss













Friendship

Träffade Majlin en snabbis innan jag stack hem efter jobbet. Gick förbi några som sålde smycken i brunns och det visade sig att min söta BF köpte ett gulligt armband till mig. Hon köpte ett till sig själv och ett till mig, erkänn gulligt? 

Det var gjort av någon speciell tråd från Brasilien(?) så det inte går sönder lätt hihi





ÄNTLIGEN

Har äntligen fått mitt nya simkort hemskickat så kan ringa som vanligt igen :) Har samma nummer som vanligt men har inga nummer kvar.. Skriv på fb eller här om nummerena, eller skicka ett mess :)

Nu sitter jag hemma till GG och tar det lugnt. Lång dag imorgon på jobbet med.. ♥




Haha ursäkta den uråldriga mobilen och datorskärmen ;)

Gossip Girl

Kan inte fatta att jag har fastnat så hårt för Gossip Girl nu, ända sedan jag fick den första boken av Majlin. Man fastnar helt och håller så nu ska jag köra Gossip race, börjar med första avsnittet och slutar när serien är slut ;)

Redan kört race med:
* OC
* One three hill

Kärlek ♥



Hemma..

Sov hos min baby inatt så gick upp grymt tidigt för att dra till jobbet. Första dagen på jobbet och jag är grymt trött.. Ska fortsätta kolla på Gossip Girl nu och sova, ska upp klockan 7 imorgon, puss ♥

Misslyckad bild på mitt öga på väg till jobbet


Inte bra

Jag vaknade nyss, halv 4. Hur ska det då gå när jag börjar jobba imorgon & ska upp runt 9? Inte okej haha. Jag tror jag kommer vara trött imorgon he-he. 

* Dusch
* Fixa mig
* Träffa älsklingen


Gammal bild på mig

Ramberget

Kom nyss hem från Ramberget, satt där och snackade med Martina. Nu är vi trötta så vi ska sova nu. Pusss









Hemma från stranden

Stack till Näset med Martina. Hon väckte mig halv 1, när vi egentligen skulle vakna runt 11. (Haha båda sover som stockar) Somnade runt 6 på morgonen så inte så konstigt att jag inte kunde vakna. Min baby kom hem till mig igår natt, så fick sova bredvid honom hihi.

Nu sitter jag hemma med Martina och vi ska nog bara chilla idag och tjocka oss till mat & film :)








Old pic'



Allt var så himla underbart förr i tiden. Alla minnen, dom sitter verkligen kvar. Jag säger inte att det var mkt bättre när man var mindre eller då men när man tänker tillbaka på de gamla tiderna så tänker man tillbaka på hur kul man hade.

Kommer aldrig glömma alla tider med olika personer, umgängen & hela köret. 
Nu är det bara att skapa fler minnen!

Old pic'




























Världens bästa hund

Min mammas kompis Tamara är här idag, helt underbar person. Man kan prata med henne som en kompis & hennes hund Zesar är inte att leka med :)





Mysig middag

Mysig middag med familjen. Nu ska jag kolla på film med min lillasyster. Tid med familjen är också viktigt.. :)









Omg

Nej, detta är inte kul. Bjuden på att dra på utefest men kan fan inte gå, så det blir nog inget sånt idag tyvärr. Ska bara vara hemma med Matilda och ta det lugnt. Sen kommer Luis hit, hennes boy :)

Nu ska vi kolla på en film iaf, Kisses

Jag dör

Helt seriöst jag är invalid. Jag kan inte röra mig utan att få ont. Igår hade jag också ont men idag, fyfan. Jag måste ha min rygg på ett speciellt sätt för att det inte ska göra lika ont och jag går som jag vore cpskadad. Jag helt seriöst inte röra mig och jag har hur ont som helst. Snacka om jobbig träningsverk..

Igår var jag, Matilda och Pedersen hemma hos Dennis. Vi hade riktigt skoj. Pedersen gick ganska snabbt men jag & Matilda hade nog roligast. Vi hade roligast och vi var nyktrast. Ingen hade druckit en droppe.












Matilda skadade sig när hon flög på bordet för att smita från Dennis Haha <3



Utgång

Nu ska jag ut med Pedersen och Matilda, ska bli riktigt kul ikväll. Har bara suttit hemma hela dagen idag och glott på film, städat osv. så har precis blivit färdig :) Vi ska hem till Dennis. Bilder från kvällen kommer antingen imorgon eller ikväll.

(Matilda sover hos mig inatt)





Klänningen är från GinaTricot, örhängen från GT och smyckena är blandat från olika affärer

Vaknat upp

Vaknade av att min underbara pojkvän pussade på mig, myyys. Sen när han hade dragit satte jag på datan & det första som kom upp på blogg.se var att lyssna på Kissies debutsingel. Enformig men helt okej, eller aah :P 

Nu sitter jag här & är sur över att min data inte vill göra det jag vill eftersom den dör hela tiden (den bärbara). Satt helt inne och kollade på terminator  & den dog. Fatta hur sur man blir då :P Har lagt över filmerna på denna datan nu så kommer fortsätta kolla på filmen nu. 

Pussss





Hemma igen

Sitter hemma nu med älsklingen efter en lång dag. Ska sova nu natti :*

Bilder från idag







Inte hemma

Är med Jennifer nu, hon sitter & fyller i hennes tatuering nu. Sjukt fint blir det.

Idag har jag varit i stan med Zana & gymmat. I stan håller dom på med kultur sommarjobb där ungdomar uppträder på olika ställen i stan. Sjukt kul att kolla på :)

På gymmet körde jag ben & ländryggenm därefter tog jag ett spinningpass som varade i 1h. Hoppas vi blir färdiga här snart så vi kan dra oss, vet inte om vi åker förbi Dennis eller inte, men det märker vi väl sen.

Hörs när jag e hemma! Puss


Satt & spelade gitarr

Satte mig och spelade gitarr och helt plötsligt fick jag för mig att spela in när jag spelade. Vilket jag tyckte var lite kul. Kan inte riktigt hålla med om att jag sjöng speciellt bra här eller inte spelade ngt fel hahah :P Men aah, här är något som inte alla visste om mig. 

Brukar sitta & spela gitarr på kvällarna. Detta är dock en väldigt lätt låt, men den är söt & väcker mkt minnen, eller hur Victoria? 

Natti ♥



Blogglovin'

Följ min blogg med bloglovin



Svar på tal

Den blåa klänningen som Zana har på sig här är från Gina Tricot, fanns inte många kvar och då var vi ändå i kompassen i göteborg så skynda er dig om ni vill ha den!

* Den har resår i midjan så den sitter grymt snyggt ;)


Dagens shopping:

I början av dagen hade jag på mig beiga shorts och en vit tunika men bytte om snabbt :)


En somrig tight klänning från Gina Tricot, älskar den! 
129:-


Gråaktig tunika på HM - rea 50:-
Under har jag svarta shorts som jag köpte på Gina Tricot: 199:-


Bikini från Cubis, 79:-/del

^
Fransväskan köpte jag av Zana för 100:-

Dagen idag

Idag har jag varit med Zana i stan, vi har gått runt och kollat i affärer, shoppat och lite sånt. Innan jag stack till stan hade mamma kommit hem med en urgullig bikini till mig :) Dom har börjat få E på vissa bh:ar och dylikt inne på Cubus. Överdelen passar, men hade varit bäst med en storlek större :) Det jag köpte kommer upp strax ;)




Colorna som räddade vårat liv, gått runt en hel dag & dog av törst :P


Matilda och hennes stora bröst kom förbi ;) Hon hade med sig sin vän Cornelia <3












Shoppingberoende..

Är det någon mer än jag som känner en känsla av nyfikenhet när man går förbi en butik. Jag kan inte gå förbi en butik utan att kolla tills jag har passerat den. Jag har snackat med många om detta innan eller det är flera som har påpekat det. Att jag är beroende av att shoppa. Det känns hemskt när någon säger det till en men man är för blind för att fatta att det påverkar, inte bara nu, utan senare i livet också. 

Jag har personer som säger till mig att jag inte kan gå in i en affär utan att köpa något. Att jag inte kan gå förbi en skoaffär utan att stirra sönder. Jag får panik, orkar inte med det. Jag vill kunna leva utan detta behovet av shopping, det är grymt jobbigt. Men varje gång jag börjar öppna mina ögon lite så stängs dom igen efter ett tag. Jag tänker på det, när jag är i en affär. Behöver jag verkligen det där.. Men sen står man till slut där med påsarna i händerna och är glad över det man har köpt men inte glad för det man vet kommer komma. Tillbaka till verkligheten.. 

Jag är ingen tjej med världens ekonomi, jag tjänar inga pengar utöver sommarjobbet, jag har inga riktiga utgifter om det inte är shopping, fest eller nöjen. Min mamma betalar min mobilräkning, jag får ringa för precis hur mycket jag vill med den. Hon betalar mina bussresor, hon betalar grymt mycket för mig. Men ändå kan jag med när människor i min närhet försöker prata vett med mig att ställa mig tillbaka i den där jävla affären och köpa ännu ett till linne som jag inte behöver, knappt kommer använda.. Kan jag inte sätta på mig ngnting annat just den dagen jag tänkte sätta på mig det där linnet??

Jag förstår inte varför det är så svårt för mig att fatta att jag inte kommer klara mig speciellt bra när jag flyttar hemifrån om jag fortsätter såhär. Hur blir det när mina första riktiga utgifter kommer: räkningar, mobilen, elen, maten, jag vet inte vad som kommer komma. Jag vill inte få många besökare genom min blogg för att jag lever det livet jag inte har möjlighet att leva. Jag vill att människor ska läsa min blogg för att de vill få råd, kunskap, inspiration. Jag kan inte leva över min budget, jag har dom pengarna i månaden för att kunna leva. Inte för att shoppa upp dom det första jag gör. Personer ser upp till storbloggarna som exempel Kenza för att hon har sjuuuukt mycket grejer och kläder och skor. För att hon kan göra dessa shoppingrundorna. Man tänker, jag vill också ha det så. Men tro mig, har haft detta beroende långt innan jag skaffade bloggen. 

Jag vet inte vad det är som gör att jag behöööver köpa hela tiden. Men man får ett sug som bara blir större & större, ett sug om: faaan vad fin den klänningen var och man tänker hela tiden hur mycket man vill ha den. Frestelsen gör det svårt att hindra sig själv till att köpa den när man står där med pengar i handen. Borde framöver sluta ta med mig pengar när jag drar till stan, ska börja spara..

Jag måste, jag måste, jag måste börja tänka mig för nu. Idag har jag exempelvis gjort det misstaget. Jag köpte upp alla pengarna jag hade & jag skäms nu. Jag skäms över att ha shoppat upp de sista pengarna som jag skulle leva på tills min lön kom. Vilket är i Augusti. När jag kom hem hade jag hur mycket tankar som helst på att köpa en till tunika och ett par skor. Jag hade tankar på hur jag kunde låna massa pengar av mamma & lämna tillbaka det. Men vet ni vad? Tänker inte köpa något av det. Det räcker nu. Det händer alltid så här. Jag får pengarna, mitt studiebidrag och veckan efter är ALLT borta. Kanske har enstaka 10 kronor kvar. Då har jag redan shoppat massor, har hur mkt planer som helst på det jag ska köpa månaden efter, alkohol, kläder, skor (!!!) och allt sånt som pengarna har gått till.

Nu ska det bli ändring, jag lovar.


Måste stå emot & tänka framåt. Jag vill inte leva som en slösare längre. Så nu är det fixat & klart. Ska spara 500:- i månaden, som ska sättas in på mitt konto som min mamma får ta hand om. Kommer tacka mig själv när jag stått emot och klarat det. ♥ Så när jag har tagit studenten så har jag minst 10 000:- som väntar på mig :)

Då blir det en mega resa ngnstans lååångtbort :D




Gårdagen:

Igår hade jag månadsdag med min pojkvän vilket gjorde att jag inte var hemma på hela dagen och eftersom jag inte har någon mobil för tillfället så kan ingen få tag på mig he-he. 

Igår stack jag till gymmet, jag sprang och tränade biceps/triceps. Har världens träningsverk idag dock, men annars är det lugnt. Hade lite stressigt igår eftersom jag var tvungen att hinna med alla bussar som gick fram & tillbaka. Efter gymmet stack jag hem & fixade mig för att möta min baby.

Vi stack in till stan efter hans jobb och drog på bio:n. Min kamera var död så kunde inte ta några bilder men medan vi väntade på filmen så gick vi och kollade på dom som skate:ade bakom bergakungen. Riktigt nice var det. Sen kollade vi på Prince of Persia, riktigt bra film!!





Seeegt

Man känner sig helt tom utan mobil, uuuuh

Har legat & tagit ett bad, tagit det lugnt och bara degat. Mitt humör är inte det bästa nu så hörs imorgon! Puss

Min mobil blev snodd

Kvällen var lyckad hos Emmy, men när vi skulle dra på efterfest stack vi först förbi mcD. Jag lämnade min väska och min mobil på bordet och gick iväg och köpte ngt att äta. Sen satte jag mig längre fram med Ida för att äta upp och i samma veva bad jag min vän Tom att ge mig min väska (tänkte inte på att min mobil var kvar på bordet) och sen började alla stressa för att dra. När vi var på spårvagnen började jag leta efter min mobil och jag hittade den inte. Hoppade av på eketrä och tog spårvagnen tillbaka men när jag kom till mcD var den borta och dom hade inte fått in någon telefon. 

Så antagligen är det ngn som var på den festen som snodde den eller så var det ngn annan. Kör upp något i den som snodde den, är så j*vla lack nu. Alla nummer är borta.. Kunde som tur var min pojkväns nummer utantill så lånade en telefon av en kille för att ringa (eftersom ingen hemma svarade!!) , så stack jag hem till honom och sov.. 

Mitt kort är nu spärrat och går inte att ringa ifrån iaf he-he, ska få ett nytt hemskickat snart men vet inte om jag har kvar samma nummer då eller inte.. -.-

Bilder från kvällen


En liten lek innan alla kom haha ;) Våghals 2







Strandoutfit

Tröja: Diesel
Shorts: Gina Tricot



Badat i lilleby

Kom precis hem så har precis hunnit duscha och fixa mig för party ikväll. Först ska jag på fest hos Emmy. Men först ska jag hälsa min älskling på jobbet. Det Kommer bli riktigt kul ikväll !



Utefesten

Var på utefesten i stan, den började halv 1 så jag kom hem ganska sent med sofia..



Nu drar vi iväg!

Nu ska vi iväg på en utomhusfest i stan, kommer bli riktigt kul! Ska dit med Majlin, Sofia och Raji och sen ska vi möta upp några mer brudar i stan :) Sofia kommer antagligen sova hos mig inatt så hör av mig när jag kommer hem! 





Saltholmen

Var vid havet idag och badade med raji, sofia och majlin, härligt väder men det blåste ganska mycket dock. :) Ska till stranden imorgon med såklart med tanke på det fina vädret..









Drar iväg till stranden

Nu ska jag iväg till Saltholmen med de bästa tjejerna, Raji, Majlin & Sofia. Får se om det kommer fler pinglor dit senare eller inte, men vi ska iväg nu iaf :) 

Strandoutfiten:


Shorts från Gina Tricot, avklippt tröja och min underbara bikini ;)

Hemma hos Baby

Ska dra hem till mig nu, har varit i stan hela dagen, samt gymmat och solat :) Nu ska jag hem och ta det lugnt till film. Imorgon ska jag ut till stranden så vi hörs efter det ! Har trots allt sommarlov jag med ;)

Bloggsurfat

Har letat runt lite för att lära mig mer om bloggdesign vilket tar lång tid :P

Planer för imorgon:
* Gymma med älskling & Dennis
* Sola
* Stan
* Hem & mysa med älsklingen (inte varit med han på 1 vecka) :/ 

Godnatt! ♥

RSS 2.0