Iväg

Sitter i skolan nu, har precis slutat. Ska vara med Matilda idag  och vi tänkte dra till atom så vi hörs senare!


Home

Nu är jag hemma, äntligen. Har ätit och pratat med Martina och Nathalie i telefon hihi





Jobbet

Nu har jag brottom. Har bara hunnit komma innanför dörren, städat snabbt och nu ska jag iväg till jobbet! Hörs efter!

Skolan

Sitter i skolan nu, ska inte på idrotten idag för har kommit överens med läraren att göra en uppgift ist. Bra det, för behöver lite mer tid för det stora provet imorgon!

Ska till atom o dansa senare. Så hörs sen. Puss


Blä

Känner att jag inte riktigt är på humör för sånt här. Låt mig bara vara, gå och dröm vidare någonstans. 



På väg hem..

Nu är jag på väg hem från jobbet, kommer inte vara hemma förän halv 11 någonting. Sen är det mat och en dusch som gäller ! Längtar inte efter det första Kemi B provet nu på onsdag, känner att läxorna börjar bli lite för mycket.. 



Utegångsförbud?

Hade inte jag utegångsförbud i tre veckor..? Joo det hade jag men kan säga nu att jag inte har det längre eftersom jag i princip va ute hela helgen.. 

Love u mami ♥

Skolan..






Mer bilder från igår









Love my hair

Så här blir mitt hår när jag fönar det. Erkänn snyggt ?




Wake up

Nyss vaknat, tagit en dusch o käkat frukost med bästaste Ebba. Nu ska vi fixa håret, börja plugga & dö. Får se vad jag/vi hittar på idag

Hörs sen!



Party

Hemma igen, efter en rolig kväll med some friends! 















Majlin, hahahha den håriga batman






Kepsparty





Rolig kväll med roliga människor. Nu ska jag och Ebba ta något att äta o sen sova. Natti :*

Hemma

Idag har det fixats lite hemma. Mat, fixa i trädgården osv. Så nu sitter jag hemma med Oliver och Ebba och chillar. Funderar på att hitta på något skoj ikväll!



Färdig nu

Kom precis hem till Oliver, ska snart hem till mig. Har nyss varit hos Tess för att fixa mitt hår & det blev perfekt ! Satte i 25 nya slingor + några av dom som hade ramlat av. Hon är helt underbar den bruden.

Har tydligen väldigt tjockt och glansigt hår så måste tillbaka på återbesök med jämna mellanrum så inte några slingor har glidit ner. :)




Blev precis färdig med håret ! Helt underb...

mms_img22096 (MMS)

Blev precis färdig med håret ! Helt underbart att det är perfekt igen. Jag har glansigt och tjockt hår så detta blev perfekt. Tack tess! Du är verkligen bäst


Dagens outfit

mms_img74273 (MMS)

Dagens outfit : Tunika från lindex, skor från din sko, jacka med nitar hm


you had it, you lost it

Varför är det alltid så att man vill ha det man inte kan få? Man vill ha det som är en utmaning för en. Man vill också ha ngn mer efter man har förlorat det för då vet man hur det känns att vara utan det. 

"Man inser inte vad man har, fören man har förlorat det." Och det är så sant. Men varför kan man inte bara när man är inne i förhållandet eller om man har en flirt av ngt slag bara inse vad det är man har framför sig. För sen från ingenstans är det borta från dig och då är det svårt att få det tillbaka till det som det en gång var.

Jag fungerar iaf så, har jag fått känslor för dig en gång, har jag svårt att få det igen när jag väl har släppt dig. Så ett tips till alla förhållanden där ute, inse vad du har framför dig så det inte slipprar ur dina fingrar



Bilden som aldrig visades..


Stockholm, värt minne

Tid hos Tess

Har tid hos Tess på fredag, ska fixa till mitt hår igen.. Har tappat några slingor pågrund av att jag har ganska glansigt hår, breakdancen och vissa personer drar i det.. haha nej men har tid på fredan klockan 16.00 iaf, ska sätta i 25 nya slingor, samt några jag tappade så jag får ännu tjockare, o lite längre :)

Ser fram emot en mysig helg med Oliver och Ebba, med tanke på att jag inte får gå ut så kommer det bli en hemmahelg för min del.. Eller?



På väg till jobbet

mms_img56868 (MMS)

på väg till jobbet. Köpte med mig en baguette o en dricka. Jobbar till klockan 8 så vi hörs då !


Lunchrast

mms_img69915 (MMS)

Lunchrast med friends


Watch & try

Den här videon är från förra gången jag var på atom, musiksalen. Grymt kul !



Välkommen hem

Kom hem för ungefär en timme sen, gick in på fb och såg att jag hade blivit taggad i ett inlägg.. Helt spontant, så blev ganska chockad. Tack mina fina läsare!


Skolan

Sitter i skolan nu och pausar från arbetet.. Måste dock gå tillbaka till det nu..



Godmorgon

mms_img69513 (MMS)

Är det någon mer än jag som hatar vädret idag ? Jädra pissväder sverige har. Jag har fett mycket plugg att göra idag så en stor del av min dag idag kommer gå åt, åt det.. Natur dödar en..


Haha jag dör

Blev länkad denna videon och att jag skulle kolla 4:49. Javisst, där är en bild från när jag var fjortis.. haha

Jag är den blonda åt höger och resten är en bunt av mina tjejer ;) resten av bilderna är en del av människorna jag festar/har festat med. Haha roligt, antar att ngn av dom har gjort videon..


Dålig uppdatering

Ja jag vet att jag inte har hunnit blogga idag, men har faktiskt jobbat idag mellan 17.00 - 20.00 och eftersom jag slutade skolan kvart i fem så var det bara att skynda sig till jobbet :)

Kan säga att det var jätte kul idag på jobbet och jag ser fram emot nästa vecka med de små barnen !


Hörs imon!


Tequila

Hur kan tjejerna som shakar få mer views än Tila? 

Videoblogg från Stockholm


Shoppingen från Stockholm

Glömt att visa vad jag köpte i Stockholm.. Älskar gulddetaljerna på den andra Fris väskan! 





wildflower









Brudar

Brudar som shakar på youtube o får massor av views.. haha fråga mig inte hur jag kom in på det men surfade runt lite på love the way you lie och så kom en av dessa upp haha





Get me outta here


Wake up

Nu är det tillbaka till verkligheten igen.. Ska åka hem alldeles strax, får se hur det slutar. Helgen har varit helt underbar, lite tjaffs, tårar men ett jävla liv! Har festat och chillat o aa, dagarna hos Stina är fan bäst !

Love u hun'




Nu är jag påväg tillbaka till Stina

mms_img19432 (MMS)

Nu är jag påväg tillbaka till Stina. Har varit på ett jobbmöte. Så nu på måndag är det första dagen på jobbet.. Börjar bli lite nervös nu känner jag haha


mm frukost ;)

mms_img51252 (MMS)

mm frukost ;)


wiehoo

mms_img22324 (MMS)

har nyss fixat bärs, så sitter och äter kebabrulle på väg tillbaka! Tonights gonna be a good night. Hörs imon !


Hemma hos Stina

Dagen igår va kaos så vi går inte in på ngra detaljer ;) haha, efter kaoset stack jag till atom ett tag och sen vidare till Oliver. Nu är jag hemma hos Stina och vi ska ha kul ikväll ! 



Dagen igår

Som sagt har ni nog förstått att Stockholmsresan blev lite kaos, orkar inte gå in på några detaljer men kan säga att jag & Olivia blev hemskickade av lite anledningar haha 









Vi var på stan och shoppade och hade skit kul bland alla stockholmare, sen efter vi hade lämnat alla grejer i skolan stack vi (jag) ut och åt haha :)






Och man kan säga att kvällen slutade så här ^^

På tåget på väg till Göteborg

mms_img75142 (MMS)

På tåget på väg till Göteborg


Nu ska vi snart dra oss mot tåget

mms_img12262 (MMS)

Nu ska vi snart dra oss mot tåget som ska ta oss hem.. Haha


hejdå stockholm...

mms_img49772 (MMS)

hejdå stockholm... Vet inte hur det blir nu men det ser ut som att jag blir hemskickad.. Göttttttt


på stan med Olivia

mms_img73778 (MMS)

på stan med Olivia, shopping ! Nu ska vi ta ngt att käka, sen vidare till mötesplatsen med skolan..


Nu sitter jag på bussen på väg till Stockh...

mms_img33582 (MMS)

Nu sitter jag på bussen på väg till Stockholm. Det kommer bli riktigt kul kan jag lova! Hehe jag och Olivia har våra planer för några grymma dagar i Stockholm


Godnatt

Nu är det så att jag ska upp JÄTTE tidigt imorgon.. Kommer inte ta med mig datan tyvärr, känner att jag ska klara mig utan den de få dagarna jag är i Stockholm. Ska stanna där tills på fredag. 

Uppdatering kommer när jag kommer hem !
Hörs då, natti :*

Skolan

Vi hade i uppgift på idrotten att ha en liten orientering i våran underbara stad !






Hemma igen

Nu ligger jag hemma efter en stressig dag, det slog mig förut på riktigt att jag ska till Stockholm imorgon med skolan så det va bara att dra sig hem och packa

Idag var jag först och solade, sen hem en snabbis och sedan vidare till atom med Sofia. Sofia hade nyss tagit hål i tungan så humöret var inte på topp vilket gjorde att hon inte stannade så länge

Jag var mest i musikrummet och spelade alla olika instrument med Christoffer och Oliver, det var lika kul som alltid!




wtf

Nu sitter jag och Sofia helt ensamma ;) haha nej men innan Raji drog nu så spamma hon min facebook.. illa. så vi ska starta lite krig mot henne ^^

Nu ska vi lägga oss och kolla film. Natti :*


My place

Sitter hemma hos mig osminkad och död med Raji och Sofia. Imorgon ska vi förbi atom en stund och hälsa på ! De ska bli kul :)




Var och solade

Stack och solade efter skolan. Träffade på Helia och Isabell på vägen, alltid lika kul att lyssna på skvaller från dom två. Va kul att träffa er igen tjejer :)











Aw

Loggade in på facebook och såg att jag hade blivit taggad på denna bilden, det var sjuuukt länge sen denna bilden togs, ungefär 2.5 år sedan. Tur att vigheten sitter kvar iaf haha :)

Älskar dig Micaela Öberg <3

Paus

Nu tar jag paus från engelska lektionen lite till musik och girltalk med Lina och Olivia ! Härligt. Vi åker till stockholm på onsdag, ska stanna där till på fredag.. hm vad ska man ha på sig på festen ?



Skolan

Nu ska jag iväg till skolan, ska möta upp Matilda och dra och käka med henne.. Börjar trots allt 20 över 1 idag :)



Spindeln..

Seriöst den största spindeln jag har sett på länge fyfan..

Jag satt utanför mitt hus med Sandra när hon rökte. Hon reagerade snabbt och började backa och jag fattade ingenting så jag kollade åt sidan och där var den.. den största spindeln i världen. fick panik och båda sprang in i huset. Jag hämtade ett glas med vatten och hällde över den.. eh

Sen gick jag in i huset för att jag skulle duscha och direkt när jag gick in i badrummet så ser jag en till spindel ! Rakt framför mina fötter så jag fick panik och började skrika haha

Vad är det med spindlar o mig? dom typ dras till mig..

Sorry

Förlåt för att jag inte bloggade igår hade inte riktigt tid med det :)









Hemma nu !

Jag är helt död, var tvungen att gå upp skit tidigt eftersom utbildningen började klockan 9.. imorgon börjar vi halv 10 iaf, det är ju possitivt? 

Sitter hemma hos mig nu med godingen ;) haha nej men är med Iris! Vi ska käka nu så hörs efter




HAHA



Helt död

Kan säga att det är lite svårt att hinna blogga när man har utbildning i flera timmar. Är helt död nu så ska strax sova. Ska upp runt halv 8 imorgon, utbildningen börjar nämligen klockan 9.. 

segt i know. Men men.. natti :*


Utbildningen

Nu ska jag snart iväg till utbildningen, börjar ändå bli lite nervös nu. Ska träffa personer som jag ska arbeta med och saker måste bli gjorda. Man får lite läxor och sånt som man måste läsa på..

Just nu e jag med matilda, min buss går snart..



Nu är jag påväg till skolan. Har på mig tu...

mms_img35564 (MMS)

Nu är jag påväg till skolan. Har på mig tunikan från Missay, mina boots, ett svart skärp och min skinnjacka. Hörs senare ! Puss


Skolan

Sitter i skolan nu på engelska lektionen, ska snart iväg och luncha vilket ska bli gött ! Idag är den stora dagen.. Först dagen på utbildningen för mitt jobb, wish me luck !

:)

Fysiklektionen haha

Våran bensträckare i skolan ;)


Skolan

Sitter i skolan nu med Olivia, vi kom nyss ut ifrån kemin.. haha





Filmer från atom

Här kommer lite roliga videos från när Thi och Stina battlade på skoj och sen jag som gör hollowback (?), hon skulle egentligen ta kort men råkade filma ^^





Atom med Romina

Vi var i atom och chillade, dansade lite o så. Riktigt kul hade vi iaf !









Stan

Haha en hel och lång dag med Romina.Hon är en grymt go tjej! Först var vi hemma hos mig med Elias, sen stack jag och hon in till stan innan vi stack till atom. Testade ett par mjukis som jag skulle köpa

299:- gick dom på

Jag säger bara: Bilderna förklarar allt *host* HAHAHAHA
















I skolan






Min oufit idag

Bilder från igår

Grym dag med dom bästa.

(Jag kan inte vara fin på alla bilder hahaha)



























RSS 2.0